Meer informatie? Bel ons op 088-8225000

Attack Pellet CV Automatic Compleet 30 kW

Attack Pellet CV Automatic Compleet 30 kW
Vermogen 8-30kW pellets
Rendement 90,6 %
Hoogte (A) 1220 mm
Breedte (B) 575 mm
Diepte (C) 1250 mm
Gewicht 355 KgBeschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 5.099,00 Incl. BTW: € 6.169,79
Voordelen Attack Benelux
  • Snelle levering
  • Deskundig personeel
  • Gratis verzending

Attack Pellet CV Automatic Compleet 30 kW

More Views

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:
Mengcircuit 15-35kW

Mengcircuit 15-35kW

Excl. BTW: € 355,00 Incl. BTW: € 429,55
Buffervat AK 1000ltr - inclusief isolatie

Buffervat AK 1000ltr - inclusief isolatie

Excl. BTW: € 1.558,80 Incl. BTW: € 1.886,15
   

Ketels voor houtpellets met een gereguleerd vermogen van 8 - 30 kW zijn bedoeld voor het verwarmen van woningen en bedrijfsruimten. De ketel kan worden uitgebreid met een elektrisch verwarmingsapparaat van 2,4 - 6 kW vermogen, uitgerust met een eigen bedieningsthermostaat met beveiliging.

Het basisonderdeel van de ketel is een watergekoelde ketelombouw. Het gelaste stuk van de ombouw is gemaakt van speciale staalplaten van 4-6 mm dikte, die een lange levensduur van de ketel garanderen. De wisselaar is buisvormig, met turbulatoren voor het verbeteren van warmte overdracht in het verwarmde water en het mogelijk maken van wisselaar reiniging om een evenwichtige efficiëntie te garanderen.

De brandstof wordt verbrand in de roestvrijstalen brander bedoeld voor verbranding van houtpellets.  De brandstof wordt automatisch ontstoken door een elektrische spiraal, ingebouwd in de brander. Optimale verbrandingsvoorwaarden en vermogensregulering worden geleverd door elektronisch geregelde brandstoftoevoer en luchttoevoer, naar aanleiding van de parameters,  welke vereist en ingesteld zijn door de gebruiker. Brander, verbrandingskamer en warmtewisselaar zijn gemaakt om een optimale verbranding van alle brandbare materialen te waarborgen. De ketel ombouw is geïsoleerd met minerale wol en het ontwerp is afgewerkt met een poeder behandelde coating.

De ATTACK Pellet Automatic Plus ketel is uitgerust met systeem voor het automatisch reinigen van de buisvormige warmtewisselaar in afdoende intervallen voor de automatische as verwijdering in de afneembare bak.


Ketel bestaat constructief uit een verbrandingskamer met tussenschotten en een buisvormige warmtewisselaar. Naast de warmtewisselaar, gaat het rookgas via de collector naar de schoorsteen, welke horizontaal of verticaal georiënteerd kan worden door de flens 180 ° C te draaien. Er is een houtpellet brander ingebouwd in de ketel.

De ketel is uitgerust met een spiraalvormige brandstof feeder (2,5 m), wat voor een continue brandstoftoevoerzorgt. De ATTACK Pellet 30 Automatic Plus ketel kan worden geleverd met een pellet container van 450 l volume (afmetingen: 1.024 x 705 x 830 mm).

Door het verbranden van houtpellets in de ATTACK ketel, is er een minimale productie van as. De hoeveelheid as is afhankelijk van de kwaliteit van de pellets en ongeveer 1% van de verbruikte brandstof. De ATTACK Pellet Automatic Plus ketel is uitgerust met een automatisch systeem voor het verwijderen van as in een afneembare bak. De bak met een geschikte inhoud moet één keer per stookseizoen worden geleegd, afhankelijk van het seizoen en de intensiteit van de ketel.


Boiler kan ook worden uitgerust met een elektrisch verwarmingsapparaat van 2,4 - 6 kW vermogen.